VPN WASEL Pro

VPN WASEL Pro 1.05

Schaf nu een VPN account aan voor zowel de Iphone, iPad en iPod touch voor maar 7$/per maand.

Schaf nu een VPN account aan voor zowel de Iphone, iPad en iPod touch voor maar 7$/per maand.

Schaf nu een VPN account aan voor zowel de Iphone, iPad en iPod touch voor maar 7$/per maand.

(voor een eenjarig abonnement.)

WASEL Pro VPN, de populairste virtual private network providers voor het Midden Oosten. Zowel voor zakelijk als privé gebruik. Nu beschikbaar in de iTunes App Store.

Kies uit één van onderstaande voordelige abonnementen met verschillende kortinsacties.

Eén Maand 9.99$ - 3 Maanden 26.99$ - 6 Maanden 49.99$ - 1 Jaar 89.99$

- Om uw aankoop te bevestigen wordt het bedrag van uw iTunes Account rekening af geschreven

- Uw abonnement wordt automatisch verlengd indien auto-renew in uitgeschakeld of wanneer dit 24 uur voor het einde van uw betaalde periode is uitgezet.

- Uw abonnement wordt automatisch verlengd binnen 24uur voorafgaand het einde van de huidige periode. U dient te kosten voor het verlengen van het contract goed te keuren.

- U kunt uw abonnementen beheren en automatische verlenging kan worden uitgeschakeld door na uw aankoop naar de iTunes Accountinstellingen te gaan.

- Wanneer u eenmaal een abonnement aangekocht hebt, kunt u deze vervolgens niet meer annuleren.

Een account voor al uw elektronische apparaten

4 eenvoudige stappen:

Installeren – Registreren – Abonneren – Verbinden

Als u zich al eens heeft geregistreerd kunt u de VPN app voor iOS direct installeren, login en verbind met één van onze snelle servers.

Door het in gebruik nemen van onze VPN client zal uw huidige IP adres niet zichtbaar zijn voor anderen en krijgt u een nieuw IP adres toegewezen. Op deze manier zal uw identiteit beschermd blijven. WASEL Pro VPN versleutelt uw internet verkeer op een manier waarmee uw elektronische apparaat beschermd zal zijn wanneer u verbind met een openlijke WI-FI hotspot.

En zelfs wanneer u gebruik maakt van uw 3G connectie.

Door het verbergen van uw IP met één van onze wereldwijde netwerken en servers, zal u persoonlijke data ook beschermd zijn; zoals wachtwoorden, rekeningnummers, e-mail bestanden en persoonlijke informatie die u liever niet met anderen wilt delen. U wordt beschermd tegen dieven zoals hackers en data sniffers die actief zijn op onbeveiligde wireless hotspots die aangeboden worden in treinen, luchthavens, hotels, fastfood restaurants en cafés.

De slimme locaties van WASEL Pro VPN servers zijn één van de factoren waardoor u altijd een VPN server krijgt toegewezen die dicht bij u eigen GEO locatie ligt, dit aan de hand van de slimme ingebouwde route regel zodat wij zeker weten dat u het beste uit onze VPN service zult halen, geen restricties of beperkingen wanneer het aankomt op bandbreedte.

Onze klanten support is 24/7 beschikbaar voor al uw dringende vragen. Klik simpelweg op het Microphone icoon helemaal onderaan de applicatie voor directe hulp met een van onze VPN medewerkers.

Ongelimiteerde bandbreedte VPN

24/7 live chat support.

Snelle wereldwijde netwerk van servers.

L2TP en OpenVPN mogelijk.

Met één account kunt u met twee verschillende apparaten verbinding maken.

Meeste downloads Utilities & Tools voor Iphone

Meer
VPN WASEL Pro

Download

VPN WASEL Pro 1.05

Beoordelingen about VPN WASEL Pro